X
تبلیغات
رایتل

پزشکی۸۹

خوردن غذای سالم مانع سکته قلبی است


ایران:خوردن ۵ وعده میوه و سبزیجات در روز خطر ابتلا به سکته قلبى را کاهش مى دهد. تحقیقات نشان مى دهد هر چه غذاى سالم تر و طبیعى تر خورده شود، احتمال ابتلا به سکته قلبى که گاهى باعث ناتوانایى هاى جسمى و حتى مرگ مى شود کاهش پیدا کند و در افرادى که ۵ وعده یا بیشتر از میوه و سبزیجات در روز استفاده مى کنند، این خطر تا ۲۶ درصد کاهش پیدا مى کند. همانطور که مى دانیم سکته در اثر مسدود شدن شریانى که به سوى مغز مى رود یا خونریزى در آن یا خونریزى در اطراف مغز به وجود مى آید، سالانه ۱۷ میلیون نفر در جهان در اثر بیمارى هاى قلبى به خصوص سکته قلبى و سکته مغزى جان خود را از دست مى دهند.
میوه و سبزیجات سرشار از مواد مغذى مثل ویتامین ث، پتاسیم، فیبر، پروتئین گیاهى و بتاکاروتن است. محققین بر این باورند، پتاسیم عامل اصلى و مهمى در جلوگیرى از سکته مغزى است. علاوه بر این پتاسیم باعث کاهش فشار خون نیز مى شود. میوه و سبزى کم کالرى و کم چربى هستند و داراى آنتى اکسیدان ها نیز هستند که مى تواند براى بدن مفید باشد