X
تبلیغات
رایتل

پزشکی۸۹

کاهش حملات قلبی با مصرف میوه

نتایج یک تحقیق بین المللی نشان می‌دهد یک رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات خطرات ابتلا به حملات قلبی را کاهش می دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، بر اساس این تحقیق استفاده از میوه و سبزیجات در رژیم غذایی موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و بر عکس استفاده از غذاهای شور و سرخ کردنی ها باعث افزایش خطر این بیماریها می شود.

محققان با آزمایش شرایط 1600 بیمار قربانی انفارکتوس قلبی بین سال های 1999 و 2003 در کشورهای مختلف جهان دریافتند که میوه ها و سبزیجات در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی بسیار موثر هستند.

این بیماران با پر کردن یک فرم در مورد عادات خوب و بد غذایی خود اطلاعات خود را به محققین دادند.

محققان دریافتند کسانی که در برنامه غذایی خود از سرخ کردنی ها، غذاهای شور، تخم مرغ و گوشت استفاده می کنند 35 درصد بیشتر به انفارکتوس قلبی نسبت به کسانی که اصلا یا خیلی کم از این مواد استفاده می کنند مبتلا می شوند.

کسانی که یک رژیم محتاطانه را پیگیری می کنند و بیشتر از سبزیجات خام و یا پخته و میوه ها استفاده می کنند 30 درصد کمتر از کسانی که کمتر میوه و سبزی می خورند به حملات قلبی مبتلا می شوند.

یکی از اساتید دانشگاه مک مستر در کانادا گفت: ما تحقیقات خود را بیشتر متمرکز کشورهای غربی کردیم و زیرا در 25 تا 30 سال قبل میزان حملات قلبی در این کشورها افزایش یافته است اما میزان ابتلا به انفراکتوس در کشورهای در حال توسعه نیز در حال افزایش است.

80 درصد بیماراهای قلبی و عروقی امروزه وارد کشورهای با سرانه درآمد پایین و یا متوسط نیز شده است زیرا در این کشورها رژیم غذایی غربی وارد شده است.